Voorzieningen

Parkeren

Bij uw chalet of vakantiewoning is er plaats voor één auto. Een e.v.t. tweede auto kan in de straat worden geparkeerd in de daarvoor aangegeven vakken. In Biggekerke is op loopafstand een oplaadpunt voor elektrische auto’s aanwezig.

Voor de kinderen

Op het grasveld naast de dierenweide kunnen de kinderen heerlijk spelen op de trampoline, het klimhuis met glijbaan, of in de nestschommel. Maak een ritje op één van onze leuke skelters of ga naar de schuur voor een spelletje tafeltennis.

Fietsenstalling

Uw meegebrachte en/of geleende fiets, kunt u in onze schuur droog neerzetten. Ook zijn er oplaadpunten voor uw elektrische fiets.

Draadloos internet

Het gebruik van draadloos internet (WIFI)is gratis.

Wassen en drogen

In een aparte ruimte kunt u (tegen betaling) gebruik maken van een wasmachine en droger.

Fietsen

Het is mogelijk om bij ons gratis gebruik te maken van een fiets met versnellingen. Liever een elektrische fiets? Deze kunt u huren in één van onze buurdorpen.

Omgeving

Het dorpje Biggekerke heeft een ideale centrale ligging.

Het zuiderstrand van Zoutelande vind u op slechts 1800 meter.

Gezellige steden zoals de historische stad Middelburg, Vlissingen met de boulevard of Domburg en het monumentale stadje Veere zijn vanaf hier prima te bereiken.

Voor fietsliefhebbers een mooi startpunt voor heerlijke fietstochten, om zo ons prachtige eiland Walcheren en de mooie kust te ontdekken.